Skip to main content

Wij maken alles schoon

Elke dag.

Uw woning of pand Samar Skjin!

Hoe kan Tjerk u helpen?

De schoonmaakdiensten van Tjerk Wijnia betreffen schoonmaak van allerlei objecten zoals, gevelreiniging, glasbewassing, groene aanslag verwijderen van bijvoorbeeld steigers en het borstelen van bestrating. Daarnaast reinigen we voor slagerijen barbecues die verhuurd zijn aan gezelschappen. Uniek is ook de service die wij bieden aan makelaars bij de verkoop of verhuur van een woning of pand. Valt er iets te reinigen? Tjerk maakt het ‘samar skjin’.

Schoonmaak
algemeen

Tjerk Wijnia Schoonmaakdiensten staat voor een frisse en schone uitstraling van uw pand of woning. Hierbij moet u denken aan: gevelreiniging, glasbewassing, enz. Vrijwel alles is mogelijk.

Samar Skjin!

Verwijderen
groene aanslag

Groene aanslag op de steigers in de jachthaven? Op de straattegels van uw fabrieksterrein? Of bij de entree van uw kantoor- of winkelpand? Ook voor schone bestrating, steigers en vlonders bent u bij Tjerk Wijnia aan het juiste adres.

Samar Skjin!

Uw pand binnenkort in de
verkoop of verhuur

Voor een pand dat binnenkort te koop of in de verhuur komt kan Tjerk Wijnia de reiniging van binnen en buiten verzorgen. Daarnaast kunnen we periodiek tuinonderhoud voor u uitvoeren tijdens de leegstandperiode.

Samar Skjin.

Borstelen
bestrating

Bestrating is onderhoudsgevoelig. Door uw bestrating eens per jaar met onze borstelmachine te behandelen verdwijnen onkruidresten en mos. Daarnaast beschikken wij over een kantensnijder zodat uw graslijn haarscherp aansluit op de bestrating.

Samar Skjin!

Reinigen
barbecue

Verhuurt u barbecues met vlees aan grote groepen of een gezelschap? Voor een aantal slagers en supermarkten in de regio maken wij de barbecue na verhuur weer schoon. Vraag vrijblijvend naar de tarieven.

Samar Skjin!

Hoge kwaliteit. Verfrissend schoon.

Toe aan een frisse uitstraling?

Bouwen aan klantrelaties

Wat zeggen klanten zoal?

Tjerk heeft bij ons de bestrating behandeld, met een biologisch afbreekbaar middel, deze zat onder de groene aanslag. Ziet er nu werkelijk weer als nieuw uit, zeer tevreden.

Anton EppingaDirecteur Hettinga Verpakkingen Sneek

Sa no en dan wasket Tjerk de boeidelen fan ús hûs en de garaazje en derneist de ruten op de earste ferdjipping. Tjerk hat it samar skin en dêr binne wy tige wiis mei.

Geartsje

Hier uw ervaring? Stuur gerust een mailtje naar info@samarskjin.nl

Uw naamEventueel bedrijf of projectnaam
Breed inzetbaar. Advies voor elke schoonmaakklus.

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Contactgegevens

Tjerk Wijnia
Pastorijleane 49
8804 SB Tzum

M: info@tjerkwijnia.nl

T: 06-34286523